HTML

Fucking Bunnies.

"roaring with whispers to the tiny bunnies - smash those Fucking Bunnies."

fotogecik birtokomban

Mr Renfield
(Canon EOS 350D)
Lucy Weston
(Canon EOS 300)
Martin
(Canon SpeedLight 550EX)
Canon EFS 18-55
Helios 44-2 2/58
Polaroid Sun 660 AutoFocus
Fuji Instax Mini 7
Zenit-E olimpiai kiadas
(szar)
Smena 8M Pinhole

fiuklanyok beszolnak

feedek, buzikaim!

2008.01.21. 19:25 kaloz

Nagyitos-nagylatos

Oly sokat olvasgattam, hogy megihletett a DIYPhotography.net: neki is alltam onportrezni, osszetevok: Mr Renfield (gy.k. Canon EOS 350D), Martin (gy.k. Canon 550EX), foshadek "Velbon" allvany, ocsem asztalan talalt nagyito, eloszobatukor.
Amikor aztan a muter megkerdezte, hogy tulkepp mit fenykepezek, a kerdesen elgondolkodtam: a sajat tukorkepemet a tukorben, a nagyiton keresztul... ugye?



...es olyannira megihletett a DIYPhotography.net, hogy a kovetkezokben egy olyan prodzsektbe vagok bele, amiben szerepet kap modellkent a Föld legjobb csaja, egyben lakotarsnom, Hekaté (fajára nezve tengerimalac), egy DIYP-fele origami-jellegu "macro studio", a fent emlitett nagyito (vagy egy masik, ha megtalalom), az allvany, Mr Renfield es Martin, valamint egy darab mandarin. Watch out, tengerimalacnózi-veszely! :-)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://efbe.blog.hu/api/trackback/id/tr58306240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása